Uitgelicht

Kinderboekenbal   Kinderboekenbal
Het Kinderboekenbal is de traditionele opening van de Kinderboekenweek.Het Muziekgebouw aan 't IJ is omgetoverd tot een ware sporttempel en de kinderen kunnen zich van hun sportiefste kant laten zien!
Lees meer Lees meer
     
Klaar voor de start! - CODA museum   Klaar voor de start? ... Af! - CODA Museum
Illustraties Harmen van Straaten en Loes Riphagen

Deze kindertentoonstelling toont illustraties van Harmen van Straaten en Loes Riphagen. De twee auteurs die dit jaar centraal staan tijdens de Kinderboekenweek.
Lees meer Lees meer
     
Loes Riphagen (foto Marijn Olislagers)   Tournee Loes Riphagen
Loes Riphagen is de illustrator van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2013. Tijdens de Kinderboekenweek geeft ze tekenlessen en signeert ze in diverse boekwinkels in Nederland. Kijk hieronder waar je haar kunt bezoeken.
Lees meer Lees meer

     
Supershow van Harmen van Straaten en Pieter Derks   Harmen van Straaten en Pieter Derks in theaters met kinderboekenweekvoorstelling
Het belooft een Een super…show te worden. Pieter en Harmen zijn er helemaal klaar voor en alles is geregeld. Op één klein dingetje na dan.... Lees meer Lees meer
     
Harmen van Straaten   Tournee Harmen van Straaten
Tijdens de Kinderboekenweek bezoekt Harmen van Straaten, auteur van het Kinderboekenweegeschenk 2013, boekwinkels en bibliotheken om te signeren en voor te lezen. Hij is zelfs in het theater te zien! Samen met cabaretier Pieter Derks staat hij op de planken in hun Supershow.
Kijk hier waar Harmen allemaal optreedt Lees meer
     
Schrijfwedstrijd met Paul van Loon   Doe mee: Schrijfwedstrijd met Paul van Loon
ABN AMRO en Paul van Loon hebben samen een mooie wedstrijd bedacht. Als jij het verhaal van Paul van Loon afmaakt, maak je kans op kaarten voor zijn theatershow De kunst van het lezen.
Bekijk hier de videoboodschap van Paul van Loon
     
Ted van Lieshout   Spelen met boeken - lezing UvA
Boekensalon in het kader van de Kinderboekenweek 2013, in samenwerking met de Bijzondere Collecties. Met Ted van Lieshout, Saskia de Bodt en Gaston Franssen. Toegang gratis.
Schrijf u in bij de Illustere School van de UvA
     
     

 

 

 

 
 

 

 
 
   
 
 
 
Kinderboekenweek op YouTube
media contact stichting cpnb