Activiteiten

Wat valt er allemaal te beleven tijdens de Kinderboekenweek ®?

> Bekijk hier alle activiteiten >

 

Uitgelicht

Janneke Schotveld en Annet Schaap op tourneeBezoek de makers van het Kinderboekenweekgeschenk op tournee

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 reizen de makers van het Kinderboekenweekgeschenk, Janneke Schotveld en Annet Schaap, door het land. In boekhandels en bibliotheken geven zij interviews, presentaties en signeersessies.

Bekijk het tourneeschema >

MARYItjn van der Linden & Maranke RinckBezoek de makers van het Prentenboek Knikkeruil op tournee

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 reizen de makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek, Martijn van der Linden en Maranke Rinck, door het land. In boekhandels en bibliotheken geven zij interviews, presentaties en signeersessies.

Bekijk het tourneeschema >

NS KinderboekenruilKom ook naar de NS Kinderboekenruil

Kom zondag 15 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar station Amsterdam Centraal of Utrecht Centraal en ruil je uitgelezen boek voor een ander. Er staan die dag wel 1000 nieuwe ruilboeken klaar. Oh ja, er wordt in de stationshal ook voorgelezen in een voorleescoupé, door een échte kinderboekenschrijver of conducteur.

Lees het hele programma op ns.nl >

Zelf een activiteit organiseren en aanmelden

De Kinderboekenweek 2017 loopt van 4 tot en met 15 oktober 2017. Ga je een bijzondere activiteit organiseren? Een schrijversoptreden, theatervoorstelling of iets anders in het kader van de Kinderboekenweek®? Meld je activiteit aan voor een plekje in onze activiteitenkalender.
(NB: Deze kalender is niet bedoeld voor oproepen tot boeken van workshops of theatervoorstellingen).

> Voeg een activiteit toe >
Boek een auteur

Kinderboekenschrijvers hebben vaak de allermooiste voorstellingen voorbereid. Voor in de klas, boekhandel of bibliotheek. Neem contact op met de Schrijverscentrale (voorheen bekend als SSS) voor advies.

> Kijk op deschrijverscentrale.nl >
Deel deze pagina: