Activiteiten

Wat valt er allemaal te beleven tijdens de Kinderboekenweek?

> Bekijk hier alle activiteiten >
Uitgelicht

Bezoek de maker van het Kinderboekenweekgeschenk Haaientanden op tournee

Tijdens de Kinderboekenweek 2019 reist de maker van het Kinderboekenweekgeschenk, Anna Woltz, door het land. In boekhandels en bibliotheken geeft ze interviews, presentaties en signeersessies.

Bekijk het tourneeschema >

Bezoek de makers van het Prentenboek André het astronautje, opzoek naar Laika op tournee

Tijdens de Kinderboekenweek reizen de makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek, André Kuipers en Natascha Stenvert, door het land. In boekhandels en bibliotheken geven zij interviews, presentaties en signeersessies.

Bekijk het tourneeschema >

Kom ook naar de NS Kinderboekenruil

Op zondag 13 oktober 2019 tussen 10.00 en 16.00 uur op Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal vindt de Kinderboekenruil van NS plaats.

Lees meer over de NS Kinderboekenruil >

Zelf een activiteit organiseren en aanmelden

De Kinderboekenweek 2019 loopt van 2 t/m 13 oktober 2019. Ga je een bijzondere activiteit organiseren? Een schrijversoptreden, theatervoorstelling of iets anders in het kader van de Kinderboekenweek®? Meld je activiteit aan voor een plekje in onze activiteitenkalender.

NB: Deze kalender is niet bedoeld voor oproepen tot boeken van workshops of theatervoorstellingen.

> Voeg een activiteit toe >
Boek een auteur

Kinderboekenschrijvers hebben vaak de allermooiste voorstellingen voorbereid. Voor in de klas, boekhandel of bibliotheek. Neem contact op met de Schrijverscentrale (voorheen bekend als SSS) voor advies.

> Kijk op deschrijverscentrale.nl >
Deel deze pagina: