Activiteiten

Wat valt er allemaal te beleven tijdens de Kinderboekenweek?

> Bekijk hier alle activiteiten >

 

Uitgelicht

Bezoek de maker van het Kinderboekenweekgeschenk op tournee

Tijdens de Kinderboekenweek 2018 reist de makers van het Kinderboekenweekgeschenk, Jozua Douglas, door het land. In boekhandels en bibliotheken geeft hij interviews, presentaties en signeersessies.

Bekijk het tourneeschema >

Bezoek de maker van het Prentenboek Kom erbij! op tournee

Tijdens de Kinderboekenweek 2018 reist de maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek, Milja Praagman, door het land. In boekhandels en bibliotheken gaven zij interviews, presentaties en signeersessies.

Bekijk het tourneeschema >

Kom ook naar de NS Kinderboekenruil

Op zondag 14 oktober 2018 tussen 10.00 en 16.00 uur op station Amsterdam Centraal of Utrecht Centraal kon je je uitgelezen boek ruilen voor een ander. Er staan die dag wel 1000 nieuwe ruilboeken klaar. Oh ja, er wordt in de stationshal ook voorgelezen in een voorleescoupé, door een échte kinderboekenschrijver of conducteur.

Lees meer over de NS Kinderboekenruil >

Zelf een activiteit organiseren en aanmelden

De Kinderboekenweek 2018 loopt van 3 t/m 14 oktober 2018. Ga je een bijzondere activiteit organiseren? Een schrijversoptreden, theatervoorstelling of iets anders in het kader van de Kinderboekenweek®? Meld je activiteit aan voor een plekje in onze activiteitenkalender.

NB: Deze kalender is niet bedoeld voor oproepen tot boeken van workshops of theatervoorstellingen.

> Voeg een activiteit toe >
Boek een auteur

Kinderboekenschrijvers hebben vaak de allermooiste voorstellingen voorbereid. Voor in de klas, boekhandel of bibliotheek. Neem contact op met de Schrijverscentrale (voorheen bekend als SSS) voor advies.

> Kijk op deschrijverscentrale.nl >
Deel deze pagina: