In de boekwinkel

 

Cadeau: het Kinderboekenweekgeschenk

Kinderboekenweekgeschenk 2018

De eilandenruzie is het Kinderboekenweekgeschenk® 2018. Een fantastisch nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana. Geschreven door Jozua Douglas, met illustraties van Elly Hees.

Van 3 t/m 14 oktober 2018 cadeau van je boekhandel bij een besteding van ten minste € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken.

Lees meer over het Kinderboekenweekgeschenk >

 

 

 

 

 

Prentenboek van de Kinderboekenweek

Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018Voor de kleinsten is er het Prentenboek van de Kinderboekenweek: Kom erbij van Milja Praagman. Kinderen zullen smullen van dit fantasievolle verhaal en de prachtige tekeningen.

Kom erbij is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek® 2018 in de boekwinkel te koop voor € 6,95.

Lees meer over het Prentenboek van de Kinderboekenweek >

 

Boekentips nodig?
Lees de Kinderboekenkrant en de Voorleesgids

De Kinderboekenkrant® (voor 8 tot 12-jarigen) en de Voorleesgids (voor kinderen van nul tot zes jaar) bieden een overzicht van de leukste boeken bij de Kinderboekenweek. Plus (boeken)tips, weetjes en achtergronden over kinderboeken en schrijvers.

Beide magazines zijn rondom de Kinderboekenweek® bij deelnemende boekwinkels verkrijgbaar. Bij bibliotheken is vanaf 3 oktober 2018 tevens een speciale Kinderboeken Doekrant verkrijgbaar.

Lees meer over Kinderboekenkrant en Voorleesgids >

 

Activiteiten in de boekwinkel

Boekwinkels organiseren tal van leuke evenementen: er komen auteurs voorlezen of signeren of je kunt voorstellingen bijwonen.

Bekijk alle activiteiten >

 

Deel deze pagina: