NS Kinderboekenruil

Hoofdsponsor NS organiseert ook dit jaar weer de NS Kinderboekenruil die plaatsvindt op de laatste dag van de Kinderboekenweek: zondag 13 oktober. Op de NS Kinderboekenruil kunnen kinderen tussen 10.00 en 16.00 uur hun boek ruilen op station Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal. Ook wordt er die dag voorgelezen door conducteurs, kinderboekenauteurs en bibliotheekmedewerkers.

Voorleesauteurs

Op de Kinderboekenruil kun je Natascha Stenvert en Anna Woltz tegen komen! En het kan zomaar zijn dat je wordt voorgelezen door Afran Groenewoud, Mina Witteman en Mark Haayema!

Deze 5 fantastische kinderboekenschrijvers gaan voorlezen op zowel Utrecht Centraal als Amsterdam Centraal.

Bekijk de foto’s van 2018 op Facebook >

Uitgelezen boeken?

Sommige boeken staan al een tijdje ongelezen in uw boekenkast. Uw kind is er te oud voor, heeft ze al te vaak gelezen of was er simpelweg na één keer lezen wel klaar mee. Het boek blijft staan en niemand kijkt er nog naar om. Dat vindt NS jammer. Want je kan er waarschijnlijk iemand anders mee blij maken! En om dat mogelijk te maken organiseren ze de NS Kinderboekenruil, waar kinderen hun boeken mogen ruilen voor een ander. Dat kan met een ander kind, maar ook met een van de nieuwe boeken die zij klaarzetten. Ieder kind mag 1 boek ruilen, om zoveel mogelijk kinderen de keus te geven tussen een nieuw boek of een ruilboek.

Meer informatie over het ruilen en wie er komen voorlezen leest u op: www.ns.nl/kinderboekenweek

Foto: NS.nl

Deel deze pagina: