Uitgaven

Kinderboeken over vriendschap stonden centraal in de Kinderboekenweek® van 2018. Je kunt in de boekwinkel en bibliotheek verschillende speciale uitgaven verkrijgen.

 

Kinderboekenweekgeschenk

Het Kinderboekenweekgeschenk® 2018 is De eilandenruzie van Jozua Douglas. Je krijgt het geschenk van 3 t/m 14 oktober 2018 cadeau van je boekverkoper bij besteding van € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken.

Bekijk het Kinderboekenweekgeschenk >

 

Prentenboek van de Kinderboekenweek

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek® 2018 is Kom erbij van schrijfster en illustrator Milja Praagman. Het is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek® in oktober 2018 te verkrijgen in de boekhandel voor € 6,95.

Bekijk het Prentenboek >

 

Kinderboekenkrant en Voorleesgids

De Kinderboekenkrant

De Kinderboekenkrant® biedt voor 6 tot 12-jarigen een helder overzicht van de leukste boeken die er voor hen te vinden zijn.

Vraag vanaf 3 oktober 2018 naar de Kinderboekenkrant bij de boekwinkel of bibliotheek.

De Kinderboeken Doekrant

Exclusief in de bibliotheek vind je ook de Kinderboeken Doekrant®, een speciale, dikke versie van de Kinderboekenkrant® met een extra katern van 8 pagina’s met spelletjes, raadsels, puzzles én boeken

Vraag vanaf 3 oktober 2018 naar de Kinderboeken Doekrant in de bibliotheek!

De Voorleesgids

De Voorleesgids bevat meer dan 200 boeken voor kinderen van nul tot zes jaar. Een ideale wegwijzer voor ouders en grootouders.

Bekijk de Kinderboekenkrant en de Voorleesgids >

 

Deel deze pagina: